Kalender

Her findes de kommende vinsmagninger og arrangementer i vinbaren.


Grækenland - Mere end harpiks og grillfest!
May
1
7:00 PM19:00

Grækenland - Mere end harpiks og grillfest!

Grækenland er ved at rocke vinscenen! Det er ikke noget nyt for os - men nu er det også ved at gå op for alle andre! Og gæt hvad? Danmark er velsignet med en af de bedste importører af græsk vin! Maria, vores egen græske gudinde, er halvt græsk og 100% vin-entusiast. Hun elsker de små vingårde, hvor alt er lavet med kærlighed - økologisk eller biodynamisk. Hun har været med til at importere og sælge græsk vin siden 2011, og hun er ikke færdig endnu! Udover at være ekspert i sit felt er hun også en af de sødeste personer, vi kender. Vi kan næsten ikke vente med at byde hende velkommen og lære af hendes passion! Det bliver et episk møde, fyldt med vin, grin og masser af græsk charme!

Det bliver hårdt arbejde, så skulle du blive sulten, kan du tilkøbe en platte med franske oste, salami, cornichoner, oliven, ristet brød og trøffelmayo til 185,-. Det kan enten gøres ved at købe den billet, der inkluderer platte, eller ved at bestille på forhånd på welcome@svinbar.dk

Vi starter kl.19.00 og smager frem til ca. kl. 21.00. Prisen er 325,- pr. person.

Billetter kan købes her på siden eller gebyrfrit i butikken.

Vi glæder os til at se jer!

View Event →
Rock'n'Rhône med Henri Claude fra Pierre Amadieu
Mar
3
8:30 PM20:30

Rock'n'Rhône med Henri Claude fra Pierre Amadieu

Tilbage i 2016 havde vi besøge af karismatiske Henri Claude fra huset Pierre Amadieu fra Sydrhône.

Han har sørme bevæget sig op på vores kolde breddegrader igen og kommer selvfølgelig forbi S'vinbar 🥳 Det betyder skøn vin i glassene, godt humør og røverhistorier på den franske måde👌

Det bliver hårdt arbejde, så skulle du blive sulten, kan du tilkøbe en platte med franske oste, salami, cornichoner, oliven, ristet brød og trøffelmayo til 185,-. Det kan enten gøres ved at købe den billet, der inkluderer platte, eller ved at bestille på forhånd på welcome@svinbar.dk

Vi starter kl.19.00 og smager frem til ca. kl.21.00. Prisen er 325,- pr. person.

Billetter kan købes her på siden eller gebyrfrit i butikken.

Vi glæder os til at se jer!

View Event →
 S'vinskolen - Sæt ord på smagen
Feb
6
7:00 PM19:00

S'vinskolen - Sæt ord på smagen

Har du svært ved at beskrive, hvordan en vin smager andet end "godt"? Og synes du det er volapyk, når dine meddrikkere snakker om græs, petroleum og røde bær? Så er det her smagningen for dig!

Vi skal snakke om, hvorfor druer smager som de gør, smage nogle af de mest gængse druesorter og lære om kompleksitet og intensitet af smagen.

Det bliver hårdt arbejde, så skulle du blive sulten, kan du tilkøbe en platte med franske oste, salami, cornichoner, oliven, ristet brød og trøffelmayo til 185,-. Det kan enten gøres ved at købe den billet, der inkluderer platte, eller ved at bestille på forhånd på welcome@svinbar.dk

Vi starter kl.19.00 og smager frem til ca. kl.21.00. Prisen er 350,- pr. person.

Billetter kan købes her på siden eller gebyrfrit i butikken.

Vi glæder os til at se jer!

View Event →
Alle De Andre Bobler
Dec
13
7:00 PM19:00

Alle De Andre Bobler

Hey, vi elsker også Champagne. Men hvor findes der også mange andre fantastiske bobler, som vi jo skal huske - de smager også godt! Så denne aften smager vi os igennem nogle af de andre mousserende vine, der findes på det europæiske kontinent.

Det bliver hårdt arbejde, så skulle du blive sulten, kan du tilkøbe en platte med franske oste, salami, cornichoner, oliven, ristet brød og trøffelmayo til 185,-. Det kan enten gøres ved at købe den billet, der inkluderer platte, eller ved at bestille på forhånd på welcome@svinbar.dk

Vi starter kl.19.00 og smager frem til ca. kl.21.00. Prisen er 350,- pr. person.

Billetter kan købes her på siden eller gebyrfrit i butikken.

Vi glæder os til at se jer!

View Event →
Sweet 'n' Strong - Herlige hedvine!
Nov
23
7:00 PM19:00

Sweet 'n' Strong - Herlige hedvine!

Hvem har ikke prøvet, at portvin tager r*ven på en og pludselig er man ekstra festlig? Hedvine er stærke, ofte søde og vildt vanedannende. Til denne smagning kommer vi rundt i Europa og smager både tørre og søde vine, gamle kendinge og de mere oversete udgaver.

Det bliver hårdt arbejde, så skulle du blive sulten, kan du tilkøbe en platte med franske oste, salami, cornichoner, oliven, ristet brød og trøffelmayo til 185,-. Det kan enten gøres ved at købe den billet, der inkluderer platte, eller ved at bestille på forhånd på welcome@svinbar.dk

Vi starter kl.19.00 og smager frem til kl.21.30. Prisen er 375,- pr. person.

View Event →
Hva' ka' Kroatien?
Nov
3
7:00 PM19:00

Hva' ka' Kroatien?

Kroatien er nok et af Europas mest oversete vinlande. Det byder på et vidt spænd af lokale druesorter og en stolthed omkring vindyrkning, der går flere århundrede tilbage i tiden.

Denne aften får vi en introduktion til kroatiske vine i flere afskygning og vi lover, at det bliver både lækkert og lærerigt.

Som man ville sige på kroatisk, "bit će super!"

Vi kan desværre ikke diske op med specialiteter fra det smukke land, men skulle du blive sulten, kan du tilkøbe en platte med franske oste, salami, paté, cornichoner, oliven, ristet brød og trøffelmayo til 175,-. Det kan enten gøres ved at købe den billet, der inkluderer platte, eller ved at bestille på forhånd på welcome@svinbar.dk

Vi starter kl.19.00 og smager frem til ca. kl.21.00. Prisen er 350,- pr. person.

Billetter kan købes her eller gebyrfrit i butikken.

Vi glæder os til at se jer!

View Event →
Vin 101 - Hvordan smager man egentlig på vin?
Sep
22
7:00 PM19:00

Vin 101 - Hvordan smager man egentlig på vin?

Du kender nok situationen, hvor en bordherre eller -dame kan smage morgenvådt mos og rensdyrpels i rødvinen. Eller måske har du prøvet at forklare, hvilken slags vin, du kan lide, men det eneste du får er et forvirret ansigtsudtryk og opfølgende spørgsmål.

Hvordan og hvad vi smager er subjektivt, men hvordan vores mund reagerer på f.eks. vinens syreniveau og tannin er universelt. Derfor inviterer vi til en aften, hvor vi ikke bare smager på vin, men snakker om, hvordan vi smager og hvordan vi sætter ord på.

Det bliver hårdt arbejde, så skulle du blive sulten, kan du tilkøbe en platte med franske oste, salami, cornichoner, oliven, ristet brød og trøffelmayo til 175,-. Det kan enten gøres ved at købe den billet, der inkluderer platte, eller ved at bestille på forhånd på welcome@svinbar.dk

Vi starter kl.19.00 og smager frem til kl.21.00. Prisen er 300,- pr. person.

Billetter kan købes her eller gebyrfrit i butikken.
Vi glæder os til at se jer!

View Event →
Côtes du Rhône-smagning
May
5
7:00 PM19:00

Côtes du Rhône-smagning

Sommeren er så småt på vej, så denne aften dykker vi ned i vinene fra den sydlige del af Rhône-dalen: Côtes du Rhône og Côtes du Rhone Villages. Perfekte til grill-sæsonen og lange, lyse nætter 🌭🍷

Det er superseje Anne Juel Christensen, der er ønolog, der står for aftenens smagning og vi glæder os til at have hende på besøg 💪

Arrangementet starter kl. 19.00 og koster 150 kr. pr. person. Vi kan også stå for aftensmaden i form af vores platte med franske oste og paté, italiensk salami, cornichoner, oliven, brød og trøffelmayo til 175,- 🤌

Køb den billet, der inkluderer platte, eller bestil på forhånd på welcome@svinbar.dk

Billetter til smagningen kan købes her på siden, eller gebyrfrit i butikken

View Event →
Ribera del Duero-smagning
Mar
15
7:00 PM19:00

Ribera del Duero-smagning

Så starter smagnings-sæsonen på Svinet 💪

Vi lægger ud med et af de klassiske, spanske vinområder, der byder på intense vine i topklasse. Ribera del Duero har været en dansker-darling i mange år og det er der selvfølgelig en grund til. Så kom ind og lær noget mere om det smukke område! 🍷🇪🇸💃

Arrangementet starter kl. 19.00 og koster 200 kr. pr. person. Vi kan også stå for aftensmaden i form af vores platte med franske oste og paté, italiensk salami, cornichoner, oliven, brød og trøffelmayo til 175,-. Køb den billet, der inkluderer platte, eller bestil på forhånd på welcome@svinbar.dk

Billetter til smagningen kan købes her på siden, eller gebyrfrit i butikken.

View Event →
Riesling Is King!
Sep
9
6:30 PM18:30

Riesling Is King!

Ingen drue er så versatil som Riesling, der både kan være umådeligt stram i betrækket eller sød som en liebfraus smil. Som vores første smagning i umindelige tider - og i anledning af Riesling Week 2021! - skal vi hylde tyskernes stolthed og claim to fame. GG, Erste Lage, Spätlese, Auslese, Sekt, we got it all, baby!

Arrangementet starter kl. 18.30 og koster 350 kr. pr. person. Vi kan også stå for aftensmaden i form af vores platte med franske oste og paté, italiensk salami, cornichoner, oliven, brød og trøffelmayo til 150,-. Køb den billet, der inkluderer platte, eller bestil på forhånd på welcome@svinbar.dk

Billetter til smagningen kan købes lige her: https://svinbar.safeticket.dk/riesling
eller gebyrfrit i butikken

View Event →
Tid til portvin!
Dec
11
6:30 PM18:30

Tid til portvin!

Så blev det tid til portvin! Frosten bider og julen nærmer sig, så kom forbi og stress af med Portugals mest kendte vin.

Portvin laves i den nordligere del af Portugal af både grønne og blå druer, og der er et væld af forskellige stilarter. Denne aften skal vi smage både hvid, ruby og tawny med forskellig alder. Det bliver lækkert og hyggeligt og vi glæder os til at se jer!

Arrangementet starter kl. 18.30 og koster 350 kr. pr. person. Vi kan også stå for aftensmaden i form af vores platte med franske oste, italienske salami, cornichoner, oliven, brød og trøffelmayo til 150,-. Det kan enten gøres ved at købe den billet, der inkluderer platte, eller ved at bestille på forhånd på welcome@svinbar.dk

Billetter kan købes gebyrfrit i butikken eller på følgende link: https://svinbar.safeticket.dk/58352/Tid_til_portvin

View Event →
Vin 101 - Hvordan smager man egentlig på vin?
Sep
26
7:00 PM19:00

Vin 101 - Hvordan smager man egentlig på vin?

Du kender nok situationen, hvor en bordherre eller -dame kan smage morgenvådt mos og rensdyrpels i rødvinen. Eller måske har du prøvet at forklare, hvilken slags vin, du kan lide, men det eneste du får er et forvirret ansigtsudtryk og opfølgende spørgsmål.

Hvordan og hvad vi smager er subjektivt, men hvordan vores mund reagerer på f.eks. vinens syreniveau og tannin er universelt. Derfor inviterer vi til en aften, hvor vi ikke bare smager på vin, men snakker om, hvordan vi smager og hvordan vi sætter ord på.

Det bliver hårdt arbejde, så skulle du blive sulten, kan du tilkøbe en platte med franske oste, fennikelsalami, cornichoner, oliven, ristet brød og trøffelmayo til 150,-. Det kan enten gøres ved at købe den billet, der inkluderer platte, eller ved at bestille på forhånd på welcome@svinbar.dk

Vi starter kl.19.00 og smager frem til kl.21.00. Prisen er 300,- pr. person.

Billetter kan købes her: https://svinbar.safeticket.dk/ eller gebyrfrit i butikken.

Vi glæder os til at se jer!

View Event →
Vinsmagning med Nénu – Danmarks nye vintalent!
Jan
12
3:00 PM15:00

Vinsmagning med Nénu – Danmarks nye vintalent!

Så er der en unik mulighed for at møde (og ikke mindst smage) Danmarks nye store talent inden for vin, Rasmus Aamand Olesen 😍 som har slået sig ned i Collioure (Roussillon) i Frankrig. Rasmus vil lørdag den 12. januar fortælle om sine vine og hvordan han gik fra at være biolog og ph.d. i neuroscience/zoofysiologi til at ville arbejde med landbrug og vin.

Rasmus er allerede blevet spået en stor fremtid og med en importør som L’Esprit du Vin og Jørgen Krüff til at bakke sig op, kan man godt tillade sig at skrue forventningerne helt op – det gør vi i hvert fald! 😁

Vi glæder os meget til at møde Rasmus og høre om hans spændende rejse, samt ikke mindst smage hans vine. Rasmus præsenterer selv hele hans første årgang denne dag, så det bliver et tæt pakket program.

Kl. 15.00-17.00 - Vinsmagning: 295,-
Kl. 19.00-21.00 - Vinsmagning og tapas: 395,-


2017 Côte Vermeille Rosé « fraise mûre » · vin nature 
2017 Collioure Blanc « sur lies » · vin nature 
2017 Collioure « net, fruit rouge » · vin nature 
2017 Collioure « La fleur d’un cœur de beurre » · vin nature 
2017 Collioure « La cuvée de Claude » · vin nature 
2017 Collioure « Le roi nu » · vin nature 

Billetter kan købes her: https://svinbar.safeticket.dk eller gebyrfrit i butikken.

Vi glæder os til at se jer 🥂

View Event →
Tokaj – a'va for’n fisk?
Mar
1
6:30 PM18:30

Tokaj – a'va for’n fisk?

Tokaj er med længder det mest kendte vinområde i Ungarn - primært for sine ædelsøde vine - men hvad de fleste ikke ved, er at de også laver nogle fantastiske tørre, sprøde hvidvine!

Denne dag glæder vi os til byde velkommen til to helt særlige personer! Vi er kommet i kontakt med Gabor Lövei, som har været i Aarhus og undervise på universitet. Han er seniorforsker ved Institut for Agroøkologi, Afgrødesundhed og har arbejdet meget sammen med vinproducenter i Ungarn. Vi får også besøg af Laszio Alkonyi - en journalist som har skrevet en prisbelønnet bog om Tokaj - og manden bag vingården Kaláka Pince, som han startede i 2012 efter at have forelsket sig i området.

Da vi hørte at Laszio kom til Danmark i forbindelse med Slagelse Vinfestival, måtte vi simpelthen have en smagning på plads! Han er en fantastisk winemaker, som laver ærlig vin der er tro mod regionen, lokale druesorter og gamle traditioner - og vi glæder os rigtig meget til at dele ham med jer! :)

Arrangementet starter kl. 18.30 og koster 225 kr. pr. person. Man kan desuden tilkøbe en platte med lidt fransk comté, fennikel salami, fransk peber paté, cornichoner, oliven, ristet brød og trøffel mayo til 130 kr. (skal bestilles på forhånd via mail: welcome@svinbar.dk).

Billetter kan købes her: https://svinbar.safeticket.dk eller gebyrfrit i butikken.

Vi glæder os til at se jer :)

View Event →
Portugal - kan de andet end portvin?
Nov
16
6:00 PM18:00

Portugal - kan de andet end portvin?

Min gode ven og mentor, Henrik Tachau, rejste for år tilbage til Portugal for at få besvaret dette ene og simple spørgsmål. Henrik har siden da arbejdet tæt sammen med en lille håndfuld særligt udvalgte bønder, som han på denne aften vil præsentere for os.

Henrik vil denne aften vise os alt det som de også kan i Portugal, men som vi desværre ikke helt har fået øjnene op for endnu her i den nordlige Europa. Så vil du være med til en anderledes smagning, med vine som man ikke ser hver dag - skal du klart komme denne aften! Det bliver en farverig aften, med en mand der kender landet og husene ud og ind, så kom og vær med!

Arrangementet starter kl. 18.00 og koster 250 kr. pr. person. Man kan desuden tilkøbe en platte med lidt fransk comté, fennikel salami, fransk peber paté, cornichoner, oliven, ristet brød og trøffel mayo til 120 kr. (skal bestilles på forhånd via mail: welcome@svinbar.dk).

Billetter kan købes her: https://svinbar.safeticket.dk eller gebyrfrit i butikken.

Vi glæder os til at se jer :)

View Event →
Vinsmagning for kvinder
Nov
11
3:00 PM15:00

Vinsmagning for kvinder

Jeg er blevet opfordret af mange til at lave en vinsmagning kun for kvinder - så det er hermed gjort!

Vinens verden er unægteligt en ”mandeverden” for mange, men den trend er heldigvis ved at vende. Der kommer flere og flere kvindelige sommelierer til, og der er ligeledes flere kvinder, som er begyndt at lave vin.

Denne dag smager vi kun vin, der er lavet af kvinder! Vi kommer til at tale om den feminine udvikling i vinens verden, lige fra bonde til restaurant, og der er lagt op til en supersjov eftermiddag, hvor man kan sige lige hvad man mener, og man behøver ikke vide noget som helst på forhånd.

Arrangementet starter kl. 15.00 og koster 250 kr. pr. person. Man kan desuden tilkøbe en platte med lidt fransk comté, fennikel salami, fransk peber paté, cornichoner, oliven, ristet brød og trøffel mayo til 120 kr. (skal bestilles på forhånd via mail: welcome@svinbar.dk).

Billetter kan købes her: https://svinbar.safeticket.dk eller gebyrfrit i butikken.

Vi glæder os til at se alle jer smukke kvinder :)

View Event →
Vinsmagning for kvinder – udsolgt!
Nov
4
3:00 PM15:00

Vinsmagning for kvinder – udsolgt!

Jeg er blevet opfordret af mange til at lave en vinsmagning kun for kvinder - så det er hermed gjort!

Vinens verden er unægteligt en ”mandeverden” for mange, men den trend er heldigvis ved at vende. Der kommer flere og flere kvindelige sommelierer til, og der er ligeledes flere kvinder, som er begyndt at lave vin.

Denne dag smager vi kun vin, der er lavet af kvinder! Vi kommer til at tale om den feminine udvikling i vinens verden, lige fra bonde til restaurant, og der er lagt op til en supersjov eftermiddag, hvor man kan sige lige hvad man mener, og man behøver ikke vide noget som helst på forhånd.

Arrangementet starter kl. 15.00 og koster 250 kr. pr. person. Man kan desuden tilkøbe en platte med lidt fransk comté, fennikel salami, fransk peber paté, cornichoner, oliven, ristet brød og trøffel mayo til 120 kr. (skal bestilles på forhånd via mail: welcome@svinbar.dk).

Billetter kan købes her: https://svinbar.safeticket.dk eller gebyrfrit i butikken.

Vi glæder os til at se alle jer smukke kvinder :)

View Event →
Orange – the new black!
Oct
26
6:00 PM18:00

Orange – the new black!

Alle snakker om det, men hvad er det nu det er? Mange har taget orange vin til sig, men er du endnu ikke helt med på bølgen – eller vil du bare gerne lære noget mere – skal du klart komme og være med denne aften!

Vi har overtalt Thomas Bohl til at gentage successen fra sidst, og her er altså virkelig lagt op til en anderledes aften, når vi igen skal smage os gennem orangevinens mange facetter. Hvem fandt på det? Hvordan virker ”det der skindfermentering” og er det hele naturvin eller hvordan? Vi spørger oraklet og bliver forhåbentlig alle meget klogere.

Arrangementet starter kl. 18.00 og koster 300 kr. pr. person. Man kan desuden tilkøbe en platte med lidt fransk comté, fennikel salami, fransk peber paté, cornichoner, oliven, ristet brød og trøffel mayo til 120 kr. (skal bestilles på forhånd via mail: welcome@svinbar.dk).

Billetter kan købes her: https://svinbar.safeticket.dk eller gebyrfrit i butikken.

Vi glæder os til at se jer :)

View Event →
Sherry – er det mormor eller hipster?
Sep
30
3:00 PM15:00

Sherry – er det mormor eller hipster?

Vores gode ven Jess Juul Hansen fra Vinoble og Vinspecialisten i Skanderborg, ved alt om sherry (blandt andet). Vi har derfor inviteret ham forbi til at tegne og fortælle – det bliver ren Jørgen Clevin det her – og gøre os alle sammen meget klogere på denne sydspanske gudedrik! :)

Vi skal smage de tørre, søde og alt derimellem, så kom og vær med til en fantastisk og anderledes smagning.

Arrangementet starter kl. 15.00 og koster 250 kr. pr. person. Man kan desuden tilkøbe en platte med lidt fransk comté, fennikel salami, fransk peber paté, cornichoner, oliven, ristet brød og trøffel mayo til 120 kr. (skal bestilles på forhånd via mail: welcome@svinbar.dk).

Billetter kan købes her: https://svinbar.safeticket.dk eller gebyrfrit i butikken.

Vi glæder os til at se jer :)

View Event →
Riesling smagning med Peter Jakob Kühn
May
25
3:00 PM15:00

Riesling smagning med Peter Jakob Kühn

Så blev det sommer og dermed igen tid til masser af dejlige Riesling! :)

I anledning af årets Riesling Week, får vi nu på torsdag (Kristi himmelfartsdag) besøg af Angela & Peter Jakob Kühn. Peter Jakob Kühn blev i 2016 kåret til Winzer des Jahres i Gault & Millau, og i 2017 udgaven tildelt ”5 drueklaser” – hvilket gør dem til den eneste biodynamiske vinproducent, der er tildelt guidens højeste anerkendelse. 

Angela & Peter Jakob Kühn vil denne dag præsentere et udvalg af de vine der frigives i år. Disse spænder over årgangene 2016, 2015 og 2014, ”VDP Erste Lage” der får 1 år på fad, ”VDP Grosses Gewächs” der får 2 år på fad og den sjældne ”UNIKATE” der får 3 år på fad. 

Smagningen af de nye frigivelser vil desuden suppleres af nedenstående program: 

2015 · Lenchen Riesling Kabinett · Grosse Lage

2015 · Quarzit Riesling trocken · VDP Ortswein

2015 · Klosterberg Riesling trocken · Erste Lage

2014 · Sankt Nikolaus Riesling Grosses Gewächs · Grosse Lage

2013 · Landgeflecht Riesling trocken PJK Unikat · Hallgarten

2015 · Frühenberg Spätburgunder Hallgarten

Vi starter kl. 15.00 og det koster 300 kr. at smage med. Man kan desuden tilkøbe en platte med lidt fransk comté, fennikel salami, fransk peber paté, cornichoner, oliven, ristet brød og trøffel mayo til 120 kr. (skal bestilles på forhånd via mail: welcome@svinbar.dk). 

Billetter kan købes her: https://svinbar.safeticket.dk/, eller gebyrfrit i butikken. 

Vi glæder os til at se jer :)

View Event →
Smagning med Peter Sisseck - Udsolgt
Mar
31
2:00 PM14:00

Smagning med Peter Sisseck - Udsolgt

Vær med når vi får besøg af selveste Peter Sisseck, manden bag Pingus! :)

Peter er uden tvivl en af de bedst kendte danskere i den internationale vinverden. Efter opvækst i Danmark, uddannelse på Landbohøjskolen i København, var det dels i Bordeaux og i Californien at han blev fortrolig med vinens verden. I 1995 købte Peter egne marker i Ribera del Duero. Dette blev startskuddet til en af Spaniens dyreste vine - Pingus.

Smageprogram:
2015 Château Rocheyron · Saint-Emilion Grand Cru
2014 Château Rocheyron · Saint-Emilion Grand Cru
2011 Château Rocheyron · Saint-Emilion Grand Cru
2012 La Fleur de Rocheyron · Saint-Emilion Grand Cru
2011 La Fleur de Rocheyron · Saint-Emilion Grand Cru
2010 La Fleur de Rocheyron · Saint-Emilion Grand Cru
2015 ψ PSI · Ribera del Duero
2013 ψ PSI · Ribera del Duero
2015 Flor de Pingus · Ribera del Duero
2014 Flor de Pingus ~ sin SO2 · Ribera del Duero
2012 Flor de Pingus · Ribera del Duero
2015 Pingus · Ribera del Duero

Vi starter kl. 14.00 og prisen er 850kr. pr. person.

Billetter kan kun købes online:
https://billetto.dk/da/events/smagning-med-peter-sisseck

Vi glæder os til at se jer :)

View Event →
Tid til portvin!
Feb
16
6:30 PM18:30

Tid til portvin!

Så blev det igen tid til portvin!

Vi er glade for igen at kunne invitere til portvins smagning. Vi har denne gang inviteret Peter Skov og GrapeCare, som vil tegne og fortælle om det charmerende hus Quinta das Lamelas. Huset laver alle de forskellige typer portvin man kender, så her får vi virkelig mulighed for at smage forskelligheden på de mange lagrings metoder, uden indvirkningen fra de forskellige huse - og vi skal naturligvis smage det hele - lige fra ung Tawny, til noget temmelig gammel hvid port.

Peter er mega portvins nørd og vi glæder os super meget til at dele ham med jer! Vi ses d. 16 februar til et godt glas port eller 7 :)

Arrangementet starter kl. 18.30 og koster 350 kr. pr. person. Man kan desuden tilkøbe en platte med lidt fransk comté, fennikel salami, fransk peber paté, cornichoner, oliven, ristet brød og trøffel mayo til 120 kr. (skal bestilles på forhånd via email: welcome@svinbar.dk).

Billetter kan købes her: https://svinbar.safeticket.dk eller gebyrfrit i butikken.

Vi glæder os til at se jer :)

View Event →
En aften i Alsace
Feb
2
6:30 PM18:30

En aften i Alsace

Vær med når S'vinbar får besøg af en af de toneangivende producenter fra Alsace, Eric Kientzler.

Kientzler familien har dyrket vin i 5 generationer i Ribeauvillé og det omkringliggende område.

I 1900-tallet var vindyrkning en sekundær aktivitet, hvor Dominique Alphonse Kientzler havde hverv som købmand, som den primære forretning. Først i midten af det 20. århundrede bliver vindyrkning familiens primære aktivitet.

Vingården strækker sig over 13,8 hektar primært i Ribeauvillé, herunder 4,4 hektar Grand Cru på markerne Kirchberg, Geisberg og Osterberg. Vingården har også parceller i Bergheim, Hunawihr og Riquewihr.

Vi starter kl. 18.30 og det koster 200 kr. pr. person at smage med. Man kan desuden tilkøbe en platte med lidt fransk comté, fennikel salami, fransk peber paté, cornichoner, oliven, ristet brød og trøffel mayo til 115 kr. (skal bestilles på forhånd via email: welcome@svinbar.dk).

Billetter kan købes her: https://svinbar.safeticket.dk eller gebyrfrit i butikken.

Vi glæder os til at ser jer :)

View Event →
Italiensk vinsmagning med Michael Larsen
Nov
12
1:00 PM13:00

Italiensk vinsmagning med Michael Larsen

Vi har overtalt Michael Larsen fra Gastro og Vino til at tage fri fra “baggården”, for at tage os på en vinøs rejse i Sangiovesens fodspor og gode smag. En drue der skaber både respekt og frygt. En ædel drue, der byder på nogle af de allerbedste italienske vinoplevelser, men som også kan være så uinteressant, at det nærmest gør ondt!

Denne skønne eftermiddag, skal vi smage 5-6 forskellige vine, som tydeligt viser forskelligheden i denne dejlige drue. Lige fra Emilia Romagna, over Appeninerbjergene, til Umbrien og videre til Maremma - den toscanske kyst - og helt ind til Chianti classico, hvor vi slutter af og vender begrebet "super toscaner", som til stadighed spøger i det toscanske vinunivers.

Til smagningen har Michael lavet et skønt klassisk måltid mad, med inspiration i det toscanske landkøkken. “La Scotiglia”, en gammelt etruskisk ret, som bedst kan sammenlignes med et mix mellem en boeuf Bourguignon og dansk biksemad. Hvis du ønsker at spise med, er prisen 125 kr. og kun mod forudbestilling pr. mail eller telefon (welcome@svinbar.dk - tlf. 72 20 66 20).

Smagningen koster 225 kr. pr. person og billetter kan som altid købes her: https://svinbar.safeticket.dk/ eller gebyrfrit i butikken.

Vi glæder os til at se jer! :)

View Event →
Blindsmagning for "begyndere"
Aug
31
6:30 PM18:30

Blindsmagning for "begyndere"

Jubiii.... så er det tid til sjov og ballade igen. Kom og vær med til at blindsmage - og bare rolig det er for begyndere ;)

Hvordan blindsmager man? Du har måske drukket meget vin, men aldrig prøvet at blindsmage. Kom ned og få nogle sjove og nyttige værktøjer, til hvordan man gør.

Denne aften skal vi smage 6 vine, som alle er klassiske for deres område. Vi vil efterfølgende gennemgå vinene en efter en, så man lærer hvad en ægte "vin nørd" tænker, når de smager og vurderer vin.

Arrangementet koster 250 kr. pr. person. Det vil desuden være muligt at tilkøbe en platte med lidt ost, pølse og paté til 115 kr. (skal bestilles på forhånd).

Billetter kan købes her: https://svinbar.safeticket.dk eller gebyrfrit i butikken.

Vi glæder os til at ser jer :)

View Event →
Bobler, bobler, bobler!
Jun
28
6:30 PM18:30

Bobler, bobler, bobler!

Det er tirsdag…. og det skal fejres :)

Denne aften går vi, på utallige opfordringer, igen på opdagelse i boblernes fantastiske verden. Vi skal smage et stort udvalg af de forskellige typer bobler der findes, lavet på forskelige metoder og fra forskellige lande.

Hvad er historien bag denne forunderlige drik? Går den virkelig hurtigere i blodet end almindelig vin? Alle disse spørgsmål og mange flere, vil vi prøve at besvare - samtidig med at vi væder ganen i massevis af dejlige bobler!

Vi glæder os til at se jer til en aften i boblernes tegn.

"Jeg drikker kun Champagne, når jeg er lykkelig eller når jeg er ked af det. Nogle gange drikker jeg den, når jeg er alene; og når jeg er sammen med andre, betragter jeg den som helt nødvendig. Jeg nipper til den, når jeg ikke er sulten, og drikker den når jeg er. Ellers rører jeg den aldrig undtagen når jeg er tørstig."

/Madame Lilly Bollinger 

Arrangementet koster 250 kr. pr. person. Det vil desuden være muligt at tilkøbe en platte med lidt ost, pølse og paté til 115 kr. (skal bestilles på forhånd).

Billetter kan købes her: https://svinbar.safeticket.dk eller i butikken.

Vi glæder os til at ser jer :)

View Event →
Tyske Superstjerner!
Jun
11
2:00 PM14:00

Tyske Superstjerner!

Opråb til alle vinintresserede - sæt kryds i kalenderen!

Lørdag d. 11 juni, præsenterer vi nemlig det hidtil bedste lineup i S'vinbars historie: Egon Müller, Thanisch, Schloss Johannisberg og Kühn.

I samarbejde med Jørgen Krüff, L’Esprit du Vin og i anledning af den årlige Riesling Week, har vi fået mulighed for at lave dette super eksklusive arrangement, hvor vi skal smage hele 10 vine fra 4 af Tysklands absolutte superstjerner - større bliver det ikke!

Jørgen, der har arbejdet med disse huse i en menneskealder, bliver denne dag ledsaget af Veronika Lintner fra Egon Müller og det er intet mindre end et scoop. Vi prøver desuden at overtale Jørgen til at kigge lidt ekstra dybt i den private vinkælder og forhåbentlig tage nogle spændende flasker med til "kultbaren" bagefter.

FORELØBIGT PROGRAM

WEINGUT PETER JACOB KÜHN
2015 Quarzit Riesling Trocken ~ VDP Ortswein · Oestrich, Rheingau

WEINGUT PETER JACOB KÜHN
2015 Lenchen Riesling Kabinett ~ Grosse Lage · Oestrich, Rheingau

SCHLOSS JOHANNISBERG
2010 Riesling Silberlack Grosses Gewächs ~ Magnum · Rheingau

SCHLOSS JOHANNISBERG
2013 Riesling Grünlack Spätlese ~ Magnum · Rheingau

SOFIA THANISCH
2015 Berncasteler Doctor Kabinett · Mosel

SOFIA THANISCH
2008 Berncacsteler Doctor Auslese · Mosel

EGON MÜLLER
2015 Scharzhof Riesling · Saar

EGON MÜLLER
2015 Scharzhofberger Riesling Kabinett · Saar

EGON MÜLLER
2015 Scharzhofberger Riesling Spätlese · Saar

EGON MÜLLER
2015 Scharzhofberger Riesling Auslese · Saar

Arrangementet koster 380 kr. pr. person. Det vil desuden være muligt at tilkøbe en platte med lidt ost, pølse og paté til 115 kr. (skal bestilles på forhånd).

Billetter kan købes her: https://billetto.dk/da/tasting-khn-thanisch-schloss-johannisberg-egon-mller

Tørstige hilsner,
Jørgen Krüff, L’Esprit du Vin og S'vinbar

View Event →
Riesling - Master Class vers. 2.0
Jun
7
6:30 PM18:30

Riesling - Master Class vers. 2.0

Vi gentager succesen fra sidste år og fejrer igen Riesling Week, med vores Riesling Master Class! :)

Sidst var det en af de mest populærer smagninger, så derfor er vi glade for igen at kunne byde velkommen til den største Riesling nørd vi kender, Kasper Jensen fra Atomwine.

Kasper vil fortælle alt hvad han ved om Riesling (og det er altså ikke så lidt)... og så skal vi naturligvis også drikke noget vin - hele 7 forskellige flasker, som flot repræsenterer de forskellige terroir, skiffer udtryk og sødme grader.

Smage program:
2014 Keller, Riesling Trocken (Rheinhessen)
2014 Katharina Wechsler, Riesling Kirchspiel (Rheinhessen)
2015 Kühling-Gillot, Riesling Nackenheim (Rheinhessen)
2014 Von Winning, Riesling GG Ungeheuer (Pfalz)
2014 Julian Haart, Riesling Goldtröpchen Kabinett (Mosel)
2014 Schäfer-Fröhlich, Riesling Spätlese Felseneck (Nahe)
2002 Jos. Christoffel Jr, Riesling Auslese*** Ürziger Würzgarten (Mosel)

Arrangementet koster 250 kr. pr. person. Det vil desuden være muligt at tilkøbe en platte med lidt ost, pølse og paté til 115 kr. (skal bestilles på forhånd).

Billetter kan købes her: https://svinbar.safeticket.dk eller i butikken.

Vi glæder os til at ser jer :)

View Event →
Norditalien - Hvad kan du?
May
25
6:30 PM18:30

Norditalien - Hvad kan du?

Er Norditalien mere end bare Piemonte? Ja sgu! ;)

Onsdag d. 25 maj, får vi sammen med Bichel, besøg af selveste Foradori - en af Alto Adige absolutte top producenter, som konsekvent scorer topanmeldelser i de fleste italienske guides.

Theo, Elisabetta Foradoris søn, vil denne dag kigge forbi butikken, for at give os et indblik i arbejdet på vingården, vinene og hele den filosofi, der ligger bag.

Foreløbigt smageprogram (med forbehold for ændringer):

Foradori
2013 Manzoni Bianco
2012 Teroldego Rotaliano
2012 Morei (teroldego vinificeret på tinajas og amphora)
2011 Sgarzon (teroldego vinificeret på tinajas og amphora)
2011 Granato (Foradoris mest berømte teroldego)

Ampeleia
2015 Unlitro (grenache, carignan og alicante bouschet)
2014 Kepos (grenache, carignan og alicante bouschet)
2014 Alicante (grenache)
2014 Cabernet Franc
2013 Ampeleia (cabernet franc, sangiovese m.m.)

Arrangementet koster 250 kr. pr. person. Det vil desuden være muligt at tilkøbe en platte med lidt ost, pølse og paté til 115 kr. (skal bestilles på forhånd).

Billetter kan købes her: https://svinbar.safeticket.dk/ eller i butikken.

Vi glæder os til at ser jer :)

View Event →
Vinsmagning med Lucas Rieffel
May
14
1:00 PM13:00

Vinsmagning med Lucas Rieffel

Så blev det tid til endnu en vinsmagning og denne gang med dejlige Domaine Rieffel.

Mange af vores faste gæster vil formentlig nikke genkendende, når snakken falder på Rieffel - og det er ikke uden grund. Lucas, som overtog gården efter sin far André tilbage i 1996, laver nemlig nogle ualmindeligt fantastiske og ærlige vine.

Ejendommen ligger i den lille by Mittelbergheim i Alsace. Der dyrkes udelukkende efter biodynamiske principper, hvilket har været en af de helt store omvæltninger efter Lucas overtagelse. Vinene laves på klassiske Alsace druer, hvor især Riesling, Pinot Blanc, Pinot Gris og Gewürztraminer stråler igennem. Derudover laver Lucas nogle af Alsace bedste rødvine på Pinot Noir. Kælderen kan dateres helt tilbage til 1600-tallet, der arbejdes derfor meget skånsomt med de naturlige gærkulturer. Vinene fermenteres og modnes på både ståltanke og fad.

Denne eftermiddag er begrænset til 35 pladser og koster 250 kr. pr. person. Det vil desuden være muligt at tilkøbe en platte med lidt ost, pølse og paté til 115 kr. (skal bestilles på forhånd).

Billetter kan købes her https://svinbar.safeticket.dk/rieffel, eller i butikken.

Vi glæder os til at se jer :)

View Event →